Som samarbetspartner öppnas nya dörrar för både oss och för er. Det passar både det lilla företaget såväl som det stora. Vi erbjuder olika samarbeten efter just era möjligheter. VFF har samarbetat med en mängd olika organisationer, företag, konstnärer och privatpersoner som varit en del av vår utveckling.

Vi är stolta över våra samarbeten och kommer utveckla det inom alla områden som gynnar en positiv utveckling för oss som för er och speciellt för kulturutveckling i stort. Liten eller stor spelar ingen roll, vi samarbetar på flera plan i allt från marknadsföring, information, filmvisningar, föreläsningar, lokaler, workshop mm.

I vår expansion så finns det möjlighet att vara en del av ett internationellt, nationellt eller lokalt samarbete där vi kan samarbeta på ett kreativt sätt. Digitalt finns inga gränser då vi ca 1 miljon unika besökare per år på internet och tusentals följare på sociala medier. Fysiskt sätt finns vi i Västerås, Eskilstuna och Stockholm från 2023.

Låt oss bygga en framtid tillsammans där kultur och utveckling är det centrala.

Exempel på samarbete: där vi samarbetat på olika sätt och där företag eller org. fått olika exponering utifrån projekt utformning. I de olika samarbeten har vi nyttjat videointervjuer,  visning av filmer i ämnet, affischerat kring projektet, fysiska debatter kring gemensamma ämnen, visning produkter, konst, processer eller projekt, bokningar och delaktighet av filmvisningar av fest och nöje. 

 

Kontakta oss

Om ni är intresserade av vilka möjligheter som finns när det gäller samarbete med Västerås Filmfestival, kontakta oss gärna via nedanstående formulär, så återkommer vi. Se om några av våra förslag verkar intressanta, eller så kan ni komma med nya idéer.